OSMANİYE’DE KORKUTAN OLAY
Osmaniye’de yaşanan olay, Raufbey Mahallesi Atatürk Caddesi’nde takı aksesuarları satan bir iş yerinden yayılan kötü kokularla ortaya çıktı. Durumu fark eden mahalle sakinleri, hemen polise ihbarda bulundu.
İKİ CANSIZ BEDEN BULUNDU
Olay yerine gelen güvenlik güçleri, iş yeri sahibinin ailesinin desteğiyle dükkana girdi. İş yerinin arka kısmında depo olarak kullanılan alanda, iş yeri sahibi Melek K. ile Abdullah Y.’nin cansız bedenleri keşfedildi.
İLGİ ÇEKEN BİLGİLER
Alınan bilgilere göre, Melek K.’nin ailesiyle 3 gündür iletişim kuramadığı, Abdullah Y.’nin ise cezaevinden izinli olarak çıktığı ifade ediliyor. Melek K. ve Abdullah Y.’nin cansız bedenleri, cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Polis, olayın sebebine dair kapsamlı bir soruşturma başlattı.