Özgür Özel, Aydın’daki Mitinge Çağırdı

AÇIKLAMALAR VE ÇAĞRI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Aydın’daki mitinge davet yaptı. Özel, “Bugün efeler diyarı Aydın’dayız! Zalimin yoluna minnet etmeyenlerle, korkmayanlarla, sinmeyenlerle buluşacağız. Kısa çöp uzun çöpten hakkını alana kadar, bu topraklara adalet gelene kadar durmayacağız” sözleriyle katılımcılara seslendi.

CHP’nin Aydın mitingi, 18 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’de Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenecek. Özel’in açıklamasında, kısa bir süre önce CHP’den ayrılıp AK Parti’ye katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na dolaylı bir gönderme yapması dikkat çekti. “Zalimin yoluna minnet etmeyenlerle buluşacağız” ifadesi, Çerçioğlu’nun siyasi tercihleri ile doğrudan ilgili olarak değerlendirildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Mahkeme CHP’nin Kongre ve Kurultay Davasını Reddetti

Ankara 3. Asliye Mahkemesi, CHP tarafından 2023'te düzenlenen İstanbul İl Kongresi ve 38. Olağan Kurultay'ın iptali davalarını reddetti. Ret kararının gerekçeleri mahkeme tarafından ayrı ayrı açıklandı.

1 Temmuz’da Depozitolu Şişeye 1 TL Verilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 1 Temmuz'dan itibaren Depozitosu Olan Ambalajlar uygulamasının Türkiye genelinde yaygınlaşacağını açıkladı. Uygulama kapsamında teşvik bedeli ise 1 TL olarak belirlendi.

Jhon Duran’ın Paylaşımı Sosyal Medyada Konuşuluyor

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında Al Nassr'dan kiraladığı Jhon Duran ile devre arasında yollar ayrıldı ve Kolombiyalı futbolcu Zenit'e kiralandı. Disiplinsiz tavırlarıyla öne çıkan oyuncu Galatasaray ile anılıyordu.

MSB’den Yunanistan’ın Silahlanmasına Açıklama

Milli Savunma Bakanlığı, 115'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla haftalık olağan basın toplantısını İzmir Çiğli'de gerçekleştirdi. Toplantıda Yunanistan'ın silahlanma faaliyetlerinin yakından takip edildiği belirtildi.

Ferah Kebap’ın Konkordato Süresi Uzatıldı

Isparta'da faaliyet gösteren ve odun ateşinde pişirdiği yemeklerle tanınan Ferah Kebap, reklam ve sosyal medya kullanımına rağmen finansal darboğaza girince konkordato talebinde bulundu. Restoran yiyecekleri 250 liradan başlayan fiyatlarla satıyordu.