Özgür Özel: Devlet Bahçeli’nin Çağrısı Kıymetli

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da şehit ve gazi derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Özel, Terörsüz Türkiye süreci çerçevesinde Meclis’te kurulan komisyonda bu derneklerin de temsil edilmesi gerektiğini belirtti. CHP’nin komisyonda bulunmasına yönelik gelen eleştirilere yanıt veren Özel, “Eleştiri alıyoruz, eleştirileri göğüslüyoruz. Neden? Yarın öbür gün daha fazla kan akmasın, terör bitsin, kaynaklar doğru yerlere kullanılsın diye.” ifadelerini kullandı ve “Siyasi hayatımızı sizin derneklerinizde adım atmışız, bir yanlış olursa son adımı da orada atarız.” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin “milletten gizli pazarlık yapılmaması için” komisyonda yer aldığını ifade eden Özel, bu doğrultuda komisyonda yer almaya devam edeceklerini açıkladı. Şehit aileleri ve gazilerin de komisyonda temsil edilmesi gerektiğini vurguladı.

DEVLET BEY’İN ÜSLUBU ÖNEMLİ

Toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, CHP’li belediyelere yönelik kovuşturma ve soruşturmaların bir an önce sonuçlandırılması çağrısını değerlendirdi. “Devlet Bey’in çağrısı kıymetli.” diyen Özel, “Adli tatil bitince iddianame verilmeli ve yargılama safhasına geçilmelidir.” ifadesini kullandı.

BAHÇELİ’İN AÇIKLAMALARI NEYİ İFADE EDİYOR?

MHP lideri Bahçeli, önceki gün yaptığı açıklamada belediye davaları ve yargıdaki soruşturmalar ile ilgili çağrıda bulunmuştu. Bahçeli, “Türkiye’nin ağırlaşan, belediyeler başta olmak üzere pek çok alana yayılan ve yoğunlaşan hukuki davalardan süratle kurtulması, sonuçta adaletin eksiksiz tecellisi sağlanmalıdır.” şeklinde konuşmuştu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.