İSTANBUL’DA CENAZE TÖRENİ YAŞANDI
DEM Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder için Atatürk Kültür Merkezi’nde bir cenaze töreni gerçekleştirildi. Cenaze merasimine katılan isimlerden biri de CHP Genel Başkanı Özgür Özel oldu. Özel, Atatürk Kültür Merkezi’nden çıkarken Selçuk Tengioğlu isimli bir kişinin fiziksel saldırısına maruz kaldı.
SALDIRGANIN TAKİBİ KAYITLARA YANSIDI
66 yaşındaki Selçuk Tengioğlu’nun, cenaze töreni öncesinde Özgür Özel’i takip ettiği anlar ortaya çıkmış durumda. Törenin ardından saldırganın, protokol çıkışında beklediği anları gösteren kayıtlar, canlı yayın kameralarına yansıdı.
BASIN MENSUPLARININ ÖNÜNDE DURDU
Saldırgan, binaya girmeden önce Özgür Özel’in dışarda basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada arka taraftan geldiği görüldü. Özgür Özel ve yanındaki kişiler, saldırganın kollarını bağlayarak sağ tarafta beklediğini fark etmedi. Saldırgan, Özel salona girdikten sonra dışarıda bir süre beklemiş ve protokol çıkışı önündeki bankta dikkat çekici hareketler yapmıştı.
Saldırgan, burada bekleyişini sürdürdükten sonra oturduğu banktan kalkarak kameralara aldırış etmeden protokol kapısının bulunduğu bariyerlere gitti. Bu noktada da bekleyişine devam ettiği tespit edildi. Saldırganın, cenaze töreninin sonrasında da protokol çıkışında beklemeye devam ettiği görüldü.
then "Add to Home Screen"