Pil ömründe devrim yaratan telefon!

Avenir Telecom, en son eseri Hard Case P28K ile mobil teknoloji ortamını alt üst etmeye hazırlanıyor. 33W hızlı şarj desteği ile donatılmış etkileyici bir 28.000mAh pile sahip olan bu akıllı telefon, uzun süreli kullanımda yeni bir çağ başlatıyor. Mamut pil kapasitesi, kullanıcılara 94 güne kadar kesintisiz kullanım kolaylığı sağlayarak, bir güç kaynağına erişimin sınırlı olduğu durumlar için ideal bir çözüm haline getirir.

Hard Case P28K’nın olağanüstü pil ömrü dikkatleri üzerine çekerken, ödünleşimleri de beraberinde getiriyor. 570 gram ağırlığında ve 27,8 mm kalınlığında olan cihaz, mobil cihazlar için geleneksel değerleri aşıyor. Bu, şık ve hafif akıllı telefonlara öncelik veren bazı kullanıcılar için taşınabilirlik sorunu oluşturabilir.

ÖzellikŞey
Pil Kapasitesi28.000mAh
Hızlı Şarj Desteği430
Tam Şarjla Kullanım Süresi94 güne kadar
Ağırlık570 gram
Kalınlık27,8 milyon
Göstermek6.78 inç, 1080p çözünürlük
Depolama8GB RAM, 256GB dahili depolama
IşlemciMediaTek MT6789

Teknik özellikler açısından Hard Case P28K, günümüzün en güçlü akıllı telefonlarıyla rekabet edemeyebilir, ancak pratik performans sunar. MediaTek MT6789 yonga setinden güç alan cihaz, 5G desteğinden yoksundur ancak 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama ile günlük kullanım için yeterli performans sağlar. 1080p çözünürlüğe sahip 6,78 inç LCD ekran, net ve canlı görseller sunar.

Energizer markası altında piyasaya sürülecek olan Hard Case P28K’nın fiyatı 249,99 € olarak belirlenecek. Cihazın Ekim ayında piyasaya çıkması bekleniyor ve farklı ülkelerde kullanılabilirliği ile ilgili belirli ayrıntılar henüz doğrulanmadı.

Avenir Telecom’un yenilikçi akıllı telefonu, daha uzun pil ömrü arayan kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılıyor. Ağırlık ve boyut, potansiyel alıcılar için dikkate alınması gereken hususlar olsa da, Hard Case P28K, sürekli gelişen mobil teknoloji dünyasında farklı tercihlere sahip kullanıcılara hitap ederek pazara çeşitlilik katıyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

6 Şubat Depremlerinin 3. Yıl Dönümü Anılıyor

Türkiye, Kahramanmaraş'taki 6 Şubat depremlerinin derde yıl dönümünde derin bir acı yaşıyor. Kaybedilenlerin anısı taze, iyileştirme çabaları ise hızla sürüyor.

Kocaelispor Taraftarı Tribünden Düşerek Hayatını Kaybetti

Kocaelispor, Beşiktaş ile oynanan maçta tribünden düşen Harda Kaçmaz'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Fenerbahçe’de Kerem Aktürkoğlu İle Hayal Kırıklığı

Fenerbahçe'nin Erzurumspor ile oynadığı maçta Kerem Aktürkoğlu'nun kaçırdığı goller dikkat çekti. Taraftar, milli oyuncunun performansından dolayı tepki gösterdi.

Kadın Zorla Tutulduğu Evden Kurtarıldı

Erzurum'da, B.K. isimli genç kadın, aynı evde yaşadığı erkeğin zorla tutulduğunu bildirerek polisten yardım istedi. Ekipler, kadını başarıyla kurtardı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Tedesco’dan Maç Yorumu

Fenerbahçe'nin teknik sorumlusu Domenico Tedesco, Erzurumspor karşılaşmasından sonra oyuncularının gösterdiği performansı değerlendirerek eleştirilerde bulundu.