GALİBİYETLE LİDERLİK DEVAM EDİYOR
UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü Grup 3’üncü maçında Türkiye, İrfan Can Kahveci’nin attığı golle Karadağ’ı 1-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Bu sonuçla birlikte Türkiye, puanını 7’ye çıkararak liderliğini korudu.
MİLLİ TAKIMIN KADROSUYLA İLGİLİ OLUMSUZ YORUMLAR
Karşılaşma sonrası HT Spor ekranlarında yorum yapan Rıdvan Dilmen, milli takımın kadrosunu oldukça beğendiğini ifade etti. “Tarihimizin 3-4 tane iyi kadrosundan biri” diyen Dilmen, “Milli takımın gidişatı çok iyi aslında. Güzel bir kuşak yakaladık. Jenerasyonumuz iyi. Oynadığımız oyun da önde doğru coşkulu oynamaya çalışıyoruz. Burada son paslarda çok yetenekli oyuncularımız var. Kerem, Kenan solda, Barış da orada oynayabilir. Vincenzo Montella’nın kadrosu, tarihimizin 3-4 tane iyi kadrosundan biri.” şeklinde konuştu.
MONELLA’NIN SİSTEMİ VE OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ
Dilmen, “Montella çok büyük sürprizler yapmıyor. Herkes Avrupa Şampiyonası’nda sürpriz yaptı diyebilir ama yapmıyor. Bugün öndeki dört oyuncuyu değiştirdi. Fakat takımın coşkusunu beğendim. Forvetlere baktığında uluslararası tecrübe kazanmış oyuncular var. Juventus’ta, Benfica’da ve Real Madrid’de oynayan oyuncular mevcut. Daha iyi oynayabilir mi? Oynayabilir. Arda değişikliğinin yegane sebebi maçı 1-0 bitirmekti.” diyerek düşüncelerini aktardı.