Rusya-Ukrayna Görüşmeleri Yavaş İlerliyor

GÖRÜŞMELER RUSYA’NIN PETROL PİYASASINI ETKİLİYOR

Rusya’nın Ukrayna’daki işgalini sona erdirmeyi hedefleyen müzakerelerin yavaş etmesi, Rus ham petrolü üzerindeki yaptırımların devam etmesine ve alıcılara yönelik ek kısıtlamaların artma olasılığına yol açıyor. Bu gelişmeler, petrol piyasasında dalgalanmalara neden oluyor.

PETROL FİYATLARINDA ARTIŞ GÖRÜLÜYOR

Brent ham petrol vadeli sözleşmeleri, TSİ 07:20 itibarıyla varil başına 10 sent ya da yüzde 0.15 artışla 65.89 dolara yükseldi. Aynı zamanda, ABD WTI ham petrolünün bugün sona erecek Eylül teslim kontratları ise 12 sent ya da yüzde 0.19 artışla 61.89 dolara ulaştı. Bu fiyat dalgalanmaları, piyasalardaki belirsizliklerin ve jeopolitik gerilimlerin etkisini yansıtıyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.