Sahte İçki Operasyonu: 52 Tutuklama Gerçekleşti

SAHTE İÇKİ KABUSU SÜRÜYOR

İstanbul’da başlayan ve daha sonra Ankara’ya yayılan sahte içki sorunuyla mücadele devam ediyor. 14 Ocak’tan itibaren İstanbul’da sahte içki nedeniyle 70 ölüm meydana gelirken, Ankara’da ise yılbaşından bu yana 81 kişinin yaşamını yitirdiği kaydedildi. Bu olayların ardından İstanbul ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titiz bir soruşturma süreci başlatılmış durumda.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, soruşturmaya dair güncel bilgileri sosyal medya hesabından paylaştı. Bu kapsamda, İstanbul’da 24 ve Ankara’da 28 olmak üzere toplam 52 şüpheli tutuklandı. Bakan Tunç, “İstanbul ve Ankara’da sahte alkol kullanımı nedeniyle meydana gelen ölümler hakkında Cumhuriyet Başsavcılıkları tarafından başlatılan adli soruşturmalar titizlikle sürdürülmektedir. Soruşturmalar kapsamında; İstanbul’da 24 şüpheli tutuklanmış, 10 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilmiş, Ankara’da 28 şüpheli tutuklanmış, 39 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilmiştir. İstanbul ve Ankara illerimizde toplamda 52 şüpheli tutuklanmış, 49 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilmiştir,” şeklinde ifadeler kullandı. Soruşturmaların çok yönlü olarak devam edeceği bilgisi verildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.