Saldırıyı PKK üstlendi

Terör örgütü PKK kendi internet sitesinden (www.hpg-online.com) Diyarbakır'daki hain terör saldırısını üstlendiğini ima eden bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Bölgede gelişmelerin hangi yönde olacağı noktasında tahmin yürütmek için kahin olmaya gerek yok. Böyle bir süreçte, Diyarbakır'daki patlamada herkesin bir sonuç çıkarması gerekiyor. Nasıl ki ABD karşısında Irak'ta Amerikan askerlerini hedef alan eylemler meşru görülüyorsa ve 'direnişçiler' diye tabir ediliyorsa, halkın bu tür eylemlerle işgalci güçlere karşı eylem geliştirmesi de en kutsal eylemlerdir ve selamlanması gerekiyor" denildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Konyaspor’dan Trabzonspor’a Final Açıklaması Geldi

Konyaspor, Trabzonspor'un Türkiye Kupası finalinin İstanbul Olimpiyat Stadyumu'na taşınma talebine şiddetle karşı çıktı.

Fenerbahçe Jorge Jesus İçin Rekor Teklif Yapacak

Fenerbahçe, teknik direktörlük için Jorge Jesus ile görüşmeyi planlıyor. Sarı-lacivertli yönetim, bu tecrübeli isimle anlaşma sağlamak için hazırlıklar yapıyor.

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.