Samsun’da 2 Genç Suya Düştü

HİBE MAHALLESİ’NDE FELAKET

Samsun’un 19 Mayıs ilçesindeki Hibe Mahallesi’nde bulunan gölete serinlemek amacıyla giren 17 yaşındaki M.E.Y. ile 18 yaşındaki T.G., suya batarak kayboldu. Olay sonrası yapılan ihbar ile birlikte bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Gerçekleştirilen arama faaliyetleri sonucunda her iki gencin cansız bedenleri bulundu. Hayatını kaybeden M.E.Y. ve T.G.’nin, ilçedeki Yeşilköy Kur’an Kursu’nda öğrenci oldukları, ayrıca Kahramanmaraş ve Adana nüfusuna kayıtlı oldukları tespit edildi. İki gencin, kurs görevlilerinin izni olmadan binayı terk ettikleri bilgisi de öğrenildi. Olayla ilgili derinlemesine bir soruşturma başlatıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.