TOPLU KAZA BAFRA’DA MEYDANA GELDİ
Samsun’un Bafra ilçesine bağlı Evrenuşağı Mahallesi’nde kırsal bir mahallede yaşanan olayda, Mustafa Sabri Bayraktar ve Mustafa Aydın adlı kişilerin su çıkarmak amacıyla kuyu kazarken toprak çökmesi sonucu kuyunun içinde mahsur kaldıkları bildirildi. Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verilirken, Jandarma, itfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri ile ambulans olay yerine sevk edildi. Şu an için toprak altında kalan iki kişiyi kurtarma çalışmaları hala devam ediyor.
KURTARMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Evrenuşağı Mahallesi’nde yaşanan toprak çökmesi sonucu mahsur kalan Mustafa Sabri Bayraktar ve Mustafa Aydın için yürütülen kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Olay yerine ulaşan Jandarma, itfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri koordineli bir şekilde çalışarak, toprak altında mahsur kalan kişileri kurtarmak için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Kurtarma çalışmalarının başarılı olması için ekiplerin büyük çaba sarf ettiği belirtiliyor.
UMUTLU BEKLEYİŞ SÜRÜYOR
Evrenuşağı Mahallesi’nde yaşanan kuyu kazısı sırasında meydana gelen toprak çökmesi sonucu mahsur kalan Mustafa Sabri Bayraktar ve Mustafa Aydın’ı kurtarma çalışmaları devam ederken, ekiplerin umutlu olduğu belirtiliyor. Olay yerindeki ekipler, titizlikle yürütülen kurtarma operasyonunda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gereken tüm önlemleri almaya devam ediyorlar ve kurtarma çalışmalarının en kısa sürede sonuçlanması için ellerinden geleni yapıyorlar.