Sergen Yalçın’dan Galatasaray Müjdesi!

GALATASARAY TRANSFER GÜNDEMİ HAREKETLENİYOR

Galatasaray’ın transfer durumu canlılık kazanırken, teknik direktör ve futbol yorumcusu Sergen Yalçın, sarı-kırmızılı taraftarlara umut veren açıklamalar yaptı. Ekol TV’de yaptığı açıklamalarda, Victor Osimhen transferiyle ilgili dikkat çekici bilgiler paylaştı. Yalçın, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdullah Kavukcu ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirtti. “Alacağız diyorlar. Dün konuştuk Abdullah Kavukcu ile, parayı verip alacağız diyor. Osimhen’i de alıyorlarsa seneye Icardi de gelecek. Galatasaray’ın kadrosu zaten güçlü, 2-3 transferle beton gibi bir kadro olacak” şeklinde ifadeler kullandı.

KADRO KIIYASLAMASI YAPILDI

Sergen Yalçın, Galatasaray ile Fenerbahçe’nin kadrolarını karşılaştırarak, sarı-kırmızılı takımın daha güçlü olduğunu vurguladı. “Galatasaray’da arkayı Davinson toparlıyor. Fenerbahçe’de böyle bir oyuncu var mı? Skriniar biraz. Orta sahayı Torreira toparlıyor Galatasaray’da. Fenerbahçe’de var mı? Fred öyle bir savunmacı değil. Yanında Szymanski oynuyor, o da savunmacı değil. Talisca da değil. Forvete bakıyorsun Osimhen. Var mı Fenerbahçe’nin öyle bir santrforu?” şeklinde konuştu. Galatasaray’ın transfer çalışmaları hızla sürerken, Osimhen’in geleceğine dair resmi açıklamalar merakla bekleniyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Borsa İstanbul’da Hisse Senetleri ve Döviz Artış Gösterdi

BIST 100 endeksi haftalık olarak yüzde 0,27 artışla 11.341,90 puana yükseldi. Altın fiyatları da 24 ayar külçe altın gramının 5.958 liraya çıkmasıyla birlikte yükseldi.

Kars Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi Gözaltına Alındı

Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bir profesör, sosyal medyada ayrımcı içerikler paylaştığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Sakarya’da 37 Mahallede Şap Karantinası Uygulaması

Karasu'da üç mahallede şap hastalığı belirlendi. Hastalığın yayılmasını önlemek için 37 mahallede hayvan hareketleri durdurulup karantina süreci başlatıldı.

Bodrum’da Ana Su Hattı Patladı Yol Çöktü

Bodrum'da su isale hattının patlaması sonucu yol çöktü ve çukurlar meydana geldi. Bölgedeki su akışı kontrol altına alınırken, onarım çalışmaları başlatıldı.

Bangladeş’te TİKA ile Güvenli Yerleşim Alanı Kuruldu

Bangladeş’in kuzeyinde, sürekli değişken yapısı nedeniyle sel ve erozyon tehdidi altındaki Brahmaputra Nehri adaları için yeni bir yerleşim alanı inşa edildi. Proje, Gaibandha bölgesinde gerçekleştirildi.