Sıcaklık Azalacak, Yağışlar Bekleniyor

SICAKLIKTAKİ DEĞİŞİM

Batı bölgelerinde sıcaklık 4-5 derece kadar düştü ve hafta sonu doğuda da bir düşüş yaşanacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde hava parçalı yer yer çok bulutlu olacak. İç Ege, Akdeniz’in iç kısımları, İç Anadolu, Batı ve Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz sahilleri, Doğu Anadolu’nun kuzey kesimi ile Kocaeli, Sakarya, Osmaniye çevreleri ve Hatay kıyıları sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış alacak. Diğer bölgelerin ise az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

YAĞIŞLARDAKİ BEKLENTİ

Yağışların akşam saatlerinde Ankara ve Bolu çevreleri, Eskişehir’in güney ve doğu ilçeleri ile Konya’nın kuzey kesiminde yerel olarak kuvvetli olacağı öngörülüyor.

HAVA SICAKLIĞI VE RÜZGAR DURUMU

Hava sıcaklığının kuzey kesimlerde biraz azalması, yurt genelinde ise mevsim normalleri üzerinde kalmaya devam etmesi tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey yönlerinden eseceği, yurdun güney kesimlerinde ise güney yönlerden hafif ve ara sıra orta kuvvette eseceği düşünülüyor. Marmara, Kuzey Ege kıyıları, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun kuzeydoğusunda rüzgarların kuvvetli şekilde (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

KUZEYDEKİ RÜZGAR UYARISI

Marmara, Kuzey Ege kıyıları, Batı ve Orta Karadeniz iç kesimleri ile İç Anadolu’nun kuzeydoğusunda rüzgarın kuvvetli esmesinden dolayı oluşabilecek olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekli.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.