Şırnak’taki Hakkari Bulvarı Devlet Bahçeli oldu

ŞIRNAK BELEDİYE MECLİSİNDEN ÖNEMLİ KARAR

Şırnak Belediye Meclisi, Hakkâri Bulvarı’nın adını Devlet Bahçeli Bulvarı olarak değiştirme kararı aldı. Bu yeni isimlendirme, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye atfedildi.

BÜYÜK ONUR VE GURUR

Şırnak Belediye Meclisi, Hakkâri Bulvarı’nın adını Devlet Bahçeli Bulvarı olarak değiştirdi. Milliyetçi Hareket Partisi Şırnak İl Başkanlığı, karar hakkında, “’Önce ülkem ve milletim’ diyerek ömrünü Türk milletine adamış, milli duruşun ve devlet aklının sembolü olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin adının kadim şehrimizde yaşatılacak olması bizler için büyük bir onur ve gururdur” açıklamasını yaptı. Açıklamanın devamında, “Bu anlamlı karara vesile olan başta Şırnak Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Yarka olmak üzere, tüm belediye meclis üyelerine gönülden teşekkür ediyoruz. Liderimizin adıyla buluşan bu bulvar, birlik ve dirliğimizin yolunu aydınlatmaya devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.