KADIN ŞİDDETİNE BİR KURBAN DAHA
Kadın şiddetinin son kurbanı, 27 yaşındaki Fatma Kara oldu. Olay, Ödemiş ilçesine bağlı Türkmen Mahallesi’ndeki 2. Bayındır Sokak’ta saat 01.30 sularında gerçekleşti. Fatma Kara ile eski sevgilisi O.G. arasındaki konuşma, aniden sokak ortasında tartışmaya dönüştü. Tartışma sertleşince O.G., Fatma Kara’nın başını defalarca yere vurdu.
OLAY YERİNE ACİL YARDIM EKİPLERİ GİTTİ
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde genç kadının yaşamını yitirdiğini tespit etti. Fatma Kara’nın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olayın ardından polis, O.G.’yi gözaltına aldı.
UZAKLAŞTIRMA KARARI İLE İLGİLİ SÜREÇ DEVAM EDİYORDU
O.G.’nin daha önce Fatma Kara’yı dövdüğü ve bu nedenle verilen uzaklaştırma kararının sona erdiği, fakat ilgili davanın devam ettiği öğrenildi. Emniyet, olayla alakalı kapsamlı bir soruşturma yürütüyor.