ZV-E10 II: VLOG ÇEKENLER İÇİN YENİ NESİL KAMERA
Sony’nin vlog çekenlere yönelik ZV-E10 modelinin yenilenmiş versiyonu ZV-E10 II, kullanıcıların beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlandı. Bu yeni modelde 26MP Exmor R CMOS sensör ve daha büyük kapasiteli pil gibi özellikler kullanıcı deneyimini artırırken, sinematik vlog ayarı, dikey odaklı kullanıcı arayüzü ve geliştirilmiş canlı yayın özellikleri de dikkat çekiyor.
ZV-E10 II ÖZELLİKLERİ VE FİYATI
Yeni Sony ZV-E10 II, hafif ve kompakt tasarımıyla öne çıkarken 999$’lık fiyatıyla bu ayın sonunda satışa sunulacak. 1.099$ fiyatlı pakette ise PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS II lens de bulunuyor. Bu lens kitinin ise Ağustos başına kadar beklemek gerekecek. Otomatik odaklama ve video performansında iyileştirmeler sunan lens, ZV-E10 II ile birlikte daha iyi bir çekim deneyimi vadediyor.
ZV-E10 TÜRKİYE’DE SATIŞTA
Sony ZV-E10 modeli, Türkiye’de çeşitli teknoloji mağazalarında ve online satış platformlarında satışa sunulmuştur. Fiyatlar mağazalara göre değişiklik göstermekle birlikte, genel olarak gövdesiz modelin 20.000 – 25.000 TL, 16-50mm lens kitiyle birlikte olan modelin ise 23.000 – 28.000 TL aralığında olduğu görülmektedir. Bu fiyatlar, ZV-E10 modelinin kalitesini ve özelliklerini Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturuyor.