FENERBAHÇE’NİN ŞAMPİYONLUK ŞANSI KALMADI
Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş’a 1-0 yenilen Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın 8 puan gerisine düştü. Sarı-lacivertli takım, aldığı bu sonuçla Süper Lig’de şampiyonluk umudunu mucizelere bırakmış oldu.
ALI KOÇ’A İSTİFA SESLERİ YÜKSELDİ
Fenerbahçe taraftarları, bu yıl da şampiyonluk başarısı gelmeyince Başkan Ali Koç ve yönetimine istifa seslerini yükseltmeye başladı. İstanbul Boğazı’ndaki yalısının önünde toplanan taraftarlar, Ali Koç’un gözetiminde gerçekleşen başarısızlıkları protesto etmeyi hedefledi.
PANKARTLAR VE TEZAHRÜATLAR
Fenerbahçe taraftarları, tekneyle yalının önünden geçerken “Ali Koç istifa” yazılı pankart açarak tezahüratlarda bulundu. Bu görüntü, sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu.
OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI YOK
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, dün akşam TRT Spor’da katıldığı programda, yönetimin istifa düşüncelerinin bulunmadığını ve olağanüstü kongre kararı almayacaklarını açıkladı.