ŞENOL GÜNEŞ, TRABZONSPOR’DA BAŞKAN DOĞAN’LA ANLAŞTI
Trabzonspor, Abdullah Avcı ile yollarını ayırdıktan sonra Şenol Güneş ile yeni bir döneme adım attı. Kulüp başkanı Ertuğrul Doğan, deneyimli teknik direktörle tekrar bir araya gelerek anlaşmaya vardı. Kulüp, Güneş ile yapılan anlaşmayı duyururken, “Birlikte başaracağız, yeniden tarih yazacağız. Evine tekrar hoş geldin Şenol Güneş” ifadelerini kullandı.
GÜNEŞ, TRABZONSPOR’UN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ OLDU
Şenol Güneş’in Trabzonspor’un yeni teknik direktörü olması kulüp camiası ve taraftarlar arasında heyecan yarattı. Başkan Ertuğrul Doğan, Güneş’in takıma katacağı değer ve tecrübenin farkında olduğunu belirterek, yeni döneme dair umutlu açıklamalarda bulundu. Güneş’in de Trabzonspor’a olan bağlılığı ve başarı hedefleriyle hareket edeceği vurgulandı.
GÜNEŞ İLE YAPILAN ANLAŞMA KULÜP TARAFINDAN DUYURULDU
Trabzonspor’un Şenol Güneş ile anlaşmasının resmen duyurulmasıyla birlikte taraftarlar ve futbol camiası yeni döneme dair beklentilerini daha da artırdı. Güneş’in kariyerindeki başarılar ve Trabzonspor’a olan katkıları göz önüne alındığında, işbirliğinin kulüp için yeni bir sayfa açabileceği düşünülüyor. Abdullah Avcı’nın ayrılışının ardından yaşanan bu gelişme, Trabzonspor camiasını umutlandırmış durumda.