Tbmm’de Komisyon İçin Görüşme Yapıldı

TERÖRSÜZ TÜRKİYE SÜRECİ HAZIRLIKLARINA DEVAM

Terörsüz Türkiye süreci çerçevesinde gözler, TBMM’de kurulacak komisyonda yoğunlaşıyor. Bu komisyon için atılacak ilk adım öncesinde, Ankara’da önemli bir toplantı gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi. Beştepe’deki bu kabul, basına kapalı bir şekilde yapıldı. Görüşmede, Meclis’te oluşturulacak komisyon ve süreçle alakalı olarak atılması planlanan adımların ele alındığı düşünülüyor.

PARTİ GRUP YÖNETİMLERİYLE GÖRÜŞMELER YAPILACAK

Kurtulmuş, yarın da siyasi partilerin Meclis grup yönetimleriyle toplantı yapacak. Bu görüşmenin ardından komisyonun kurulması bekleniyor. Terörsüz bir Türkiye için atılacak adımlar büyük önem taşıyor ve sürecin hız kazanması hedefleniyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ukrayna Deniz Kuvvetleri’nden Türk Gemisine Saldırı İddiası

Ukrayna Deniz Kuvvetleri, Türkiye'ye ait "VIVA" isimli geminin Mısır'a doğru sefer yaparken Rusya'nın insansız hava aracı saldırısına uğradığını iddia etti.

TBMM Lokantasında Taciz İddiaları Soruşturması Genişliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde staj yapan bir lise öğrencisinin cinsel istismara uğramasıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 3'ü tutuklandı. Tutuklu sayısı 4'e çıktı.

Galatasaray Antalyaspor’a Karşı Yenilmezliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor ile yaptığı son 19 maçta 15 kez galip gelirken, 4 mücadelede ise berabere kaldı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Suriye’deki Terör Saldırısına Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de bir DEAŞ militanının Amerikan ve yerel birliklere düzenlediği terör eylemini sert bir dille lanetledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Entübe Edildi

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri tedavisi sırasında durumu kötüleşti. Şu an yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak tedavi ediliyor ve hayati tehlikesi sürüyor.