TCMB’ye JPMorgan’dan Yeni Danışman Atandı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yeni bir danışman atandı ve bu atamanın JPMorgan’dan gelen bir isimle olması dikkat çekici bulundu. Murat Taşçı, üstlendiği yeni görevin haberini profesyonel iş ağı LinkedIn üzerinden duyurdu. Taşçı’nın bu platformda paylaştığı tek gönderi bu oldu ve yeni görevine ilk tebrik edenlerden biri de TCMB Başkanı Fatih Karahan oldu.

17 YIL FED’DE GÖREV YAPTI

Murat Taşçı, 2000 yılında Koç Üniversitesi’nin Ekonomi bölümünden mezun olduktan sonra ABD’ye gitmeye karar verdi. Teksas Üniversitesi’nde yüksek lisans ve doktorasını ekonomi alanında tamamlayan Taşçı, 2006 yılında araştırma bölümünde ekonomist olarak çalışmaya başladığı Cleveland Fed’den yaklaşık 17 yıl aradan sonra JPMorgan’a geçti. Yaklaşık 3 yıl boyunca bu bankada görev aldıktan sonra, TCMB’ye danışman olarak dönme kararı aldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Güllü’nün Kızı Ve Arkadaşının Yakalanmadan Önceki Anları

Yalova'da bir teras penceresinden düşerek yaşamını yitiren şarkıcı Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter ve arkadaşı Sultan Nur Ulu'nun sokakta dolaşırkenki görüntüleri ortaya çıktı.

Güllü’nün Kızı ve Arkadaşının Görüntüleri Gün Yüzüne Çıktı

Yalova'daki teras penceresinden düşerek hayatını kaybeden şarkıcı Güllü'nün kızı ve arkadaşı, yakalanmadan önce Büyükçekmece'de sokakta yürüyüş yaparken görüntülendi.

Fransız Medyasından Galatasaray’a Ağır Eleştiriler

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'ya 1-0 yenilerek eleştiri oklarının hedefi oldu. Fransız basını, performansı sert bir dille eleştirerek sarı-kırmızılı ekip hakkında çarpıcı yorumlar yaptı.

Ahmet Çakar’ın MASAK Raporunda Şok Edici Ayrıntılar

Spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın banka hesaplarındaki yüksek işlem hacmi gündeme geldi. Rapor, Çakar'ın yasal bahis şirketine aktardığı ve geri aldığı tutar arasındaki büyük farkı ortaya koydu.

Büyükçekmece Adliyesi Soygununda Gözaltılar Artıyor

Büyükçekmece Adliyesi'nde gerçekleşen soygunda 13 kişi gözaltına alındı. Soygun sırasında emanet kasasından yaklaşık 147 milyon lira değerinde 25 kilogram altın ve 50 kilogram gümüş çalındı.