Tesla’dan MultiPass ile Şarj İmkanı!

TESLA YENİ BİR ŞARJ İMKANI DUYURDU

Tesla, araçların tüm şarj noktalarından şarj olmasını sağlayacak yeniliğini açıkladı. Tesla, “Tesla hesabınızı kullanarak Tesla dışındaki şarj noktalarında da şarj etmenizi sağlayan MultiPass’ı tanıtıyoruz.” sözleriyle bu yeniliği duyurdu. Artık Tesla anahtar kartı etkinleştirilerek veya Tesla uygulaması aracılığıyla Tesla dışı şarj istasyonlarında da şarj imkanı sunuluyor. Kullanıcılar, uygun şarj istasyonlarını uygulamadan bulabilecek ve şarj geçmişlerini takip edebilecek.

HOLLANDA’DA UYGULAMA BAŞLADI

Bu yenilik, bugün itibarıyla Hollanda’daki Tesla sahipleri için devreye girdi. Yakın zamanda daha fazla ülkenin bu uygulama listesine dahil olması bekleniyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.