TFF’den hakemlere yüzde 50 zam

Türkiye Futbol Federasyonu, hakemlerin ücretlerine yüzde 50 zam yaptı. Bu zamla birlikte orta hakemlerin maç başı alacakları ücret 30 bin TL’ye yükseldi.

Türkiye Futbol Federasyonu, hakemlerin maç başı ücretlerinde yeni bir düzenlemeye gitti. TFF’nin hakemlerin ücretlerinde yüzde 50’lik bir artış yaptığı öne sürüldü.

Akşam Gazetesi’nin haberine göre; Bu zam sonrası Süper Lig’de görev yapan bir orta hakemin maç başı ücreti 20 bin liradan 30 bin liraya yükseldi.

VAR hakeminin maç başı yeni ücreti ise 15 bin lira olarak belirlendi. AVAR hakemi ücreti ise 7 bin 500 lira oldu.

Süper Lig’de görev yapan yardımcı hakemlerin 8 bin 800 lira olan ücreti 13 bin 200 liraya yükseldi.

Aynı ligde dördüncü olarak sahaya çıkan bir hakem ise 9 bin lira kazanacak. Zamlardan 1. Lig’de görev yapan hakemler de yararlanacak.

Gözlemcilerin maç başı ücretlerine de aynı oranda zam yapıldığı belirtildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kasım Garipoğlu’nun Yalısında Uyuşturucu Partisi İddiaları

Ünlü isimlere düzenlenen uyuşturucu operasyonunun ikinci dalgasında, Kasım Garipoğlu’nun yalısından çıkan bilgiler büyük yankı uyandırdı. Türkiye bu gelişmeleri merakla takip ediyor.

Tatil Kredisi İle Hayallerinize Kolayca Ulaşın

Yoğun yaşam koşulları, tatil ihtiyacını artırıyor. Ancak artan tatil maliyetleri, bütçe yönetimini zorlaştırıyor. Bu durumda finansal çözümler, tatil planlarını gerçekleştirmek isteyenler için önemli bir seçenek sağlıyor.

AK Parti’nin Terörsüz Türkiye Raporu Meclis’e Sunuldu

AK Parti, terörsüz Türkiye sürecine dair 60 sayfalık bir rapor hazırladı. Rapor, 15 başlık içeriyor ve kendini fesheden terör örgütlerine yönelik yasal düzenlemeler öneriyor.

Şam-SDG-ABD Anlaşmasında Görüşmeler Hız Kazandı

Şam yönetimi ile SDG güçleri arasındaki entegrasyon mutabakatı için görüşmelerin hızlandığı bildirildi. Mart ayında başlayan bu süreçte ilerleme kaydedildiği ifade ediliyor.

Ezgi Eyüboğlu Ve Diğer 7 Kişi Gözaltında

İstanbul'da yapılan uyuşturucu operasyonunda oyuncu Ezgi Eyüboğlu'nun da yer aldığı toplam 8 kişi gözaltına alındı.