Trump, Putin İle Alaska’da Buluşacak!

TRUMP’IN PUŞTİN İLE GÖRÜŞME TARİHİ

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile gerçekleştireceği görüşmenin tarihini ve yerini duyurdu. Trump, Putin ile 15 Ağustos Cuma günü ABD’nin Alaska eyaletinde bir araya geleceğini belirtti.

GÖRÜŞME ÖNCESİ HAYAL KIRIKLIĞI

Geçtiğimiz günlerde Oval Ofis’te gerçekleştirilen imza töreninde basın mensuplarının Rusya-Ukrayna sürecine dair sorularına yanıt veren Trump, “Vladimir Putin’e ateşkes için yarına kadar tanıdığınız süre halen geçerli mi?” sorusuna “Bu durum ona kalmış. Ne söyleyeceğini göreceğiz. (Şu ana dek) Hayal kırıklığına uğradım” sözleriyle cevap verdi.

Trump, Putin’in kendisiyle görüşmeden önce Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelensky ile görüşmesine gerek olup olmadığına ise “Hayır” şeklinde yanıt verdi. “Onlar benimle görüşmek istiyorlar, ben de ölümleri durdurmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.