Trump, ‘Victory 45-47’ Parfümü Tanıttı

TRUMP PARFÜMÜ DUYURULDU

ABD Başkanı Donald Trump, kişisel sosyal medya platformu Truth Social üzerinden yeni parfümünü tanıttı. Trump, paylaşımında “Trump Parfümleri geldi. Adları ‘Victory 45-47’ çünkü tamamen kazanmak, güç ve başarı ile ilgili. Erkekler ve kadınlar için mevcut. Kendinize bir şişe alın, sevdiklerinizi de unutmayın. Keyfini çıkarın, eğlenin ve kazanmaya devam edin!” ifadelerini kullandı.

PARFÜMÜN FİYATI VE DETAYLARI

Parfümü satın almak isteyenler için Trump, 249 dolar fiyatla satışa sunulduğunu duyurdu. Ayrıca parfümün ürün detaylarında numaralandırılmış ve sınırlı sayıda üretildiği bilgisi yer alıyor.

HEYKEL DETAYLI ŞİŞE

Parfüm şişesinin kapağında, Trump’ın boydan heykeli yer alıyor. Şişe kısmında ise Trump’ın imzası bulunuyor. Kadınlar için üretilen parfüm şişesi ‘rose-altın’ renkte, erkekler için olan ise ‘altın’ renkte tasarlandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Güllü’nün Ölümü Üzerine Miras İddiaları Derinleşiyor

Yalova’daki evinden düşerek yaşamını yitiren şarkıcı Güllü’nün mirasıyla ilgili olarak savcılık, 50’den fazla kurumla iletişim kurarak hesaplarını inceledi ve varlığının pek az olduğunu tespit etti.

Cansever Lösemi Teşhisiyle Hayranlarını Üzüntüye Boğdu

Arabesk müziğin önde gelen sanatçılarından Cansever, lösemi teşhisi konulduğunu açıkladı ve tedavi süresi boyunca sahnelerden uzak kalacağını söyledi. Sevenlerinden destek bekliyor.

Sercan Yaşar Uyuşturucu Soruşturmasında Tahliye Edildi

Tanınmış bir isim olan Yaşar, uyuşturucu madde bulundurma ve satma suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ticaret Bakanlığı Güvensiz Ürünleri Kamuoyuna Duyurdu

Ticaret Bakanlığı, insan sağlığına zararlı olduğu belirlenen 'Metan' markalı lavabo açıcı ürününü toplatmaya karar verdi. Denetimler devam ediyor.

Beşiktaş Rafa Silva Krizini Çözmekte Zorlanıyor

Beşiktaş, Rafa Silva transferindeki sorunları gidermek için Benfica ile takas seçeneğini değerlendirmeye aldı. Başkan Adalı, 15 milyon euro talep ettiklerini belirtti.