Tuncer Başoğlu CHP’den İstifa Etti Bağımsız Devam Edecek

SİYASET GÜNDEMİ

Siyaset arenasında dinamizm artıyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde ise belirsizlikler sürüyor. Tuncer Başoğlu, Kadir Albayrak Kültür Merkezi’nde gerçekleşen CHP 39. Olağan Hayrabolu İlçe Kongresi’nde önemli bir açıklama yaptı. Başoğlu, partiden istifa ettiğini duyurarak bağımsız olarak siyaset hayatına devam edeceğini belirtti. Tuncer Başoğlu, “Bu burada bitmeyecek, Allah’a ısmarladık, kendinize iyi bakın. Bir süre bağımsız olarak yoluma devam edeceğim. Hepinizi çok seviyorum. CHP’ye de başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

TUNCER BAŞOĞLU’NUN PROFİLİ

1970 doğumlu Tuncer Başoğlu, 2007-2015 yılları arasında iki dönem Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu’nda çalıştı. Başoğlu, 31 Mart 2024’teki yerel seçimlerde CHP’den Hayrabolu Belediye Başkanı olarak yüzde 51,23 oy oranıyla seçildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.