UEFA’dan Arda Turan’a Türkiye Talebine Olumsuz Yanıt

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan, Konferans Ligi’nin son 16 turunda karşılaşacakları Lech Poznan ile oynanacak rövanş maçının Türkiye’de yapılmasını istemişti. Göztepe Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Sepil, Türkiye’de maç oynamak isteyen Shakhtar Donetsk’in teknik ekibini İzmir’de ağırlamak istediklerini belirtmişti. 39 yaşındaki Arda Turan, “UEFA Konferans Ligi’nde Lech Poznan’a karşı ev sahibi olduğumuz rövanş maçını Türkiye’de oynamak istiyorum. Umarım UEFA buna izin verir.” şeklinde ifadelerde bulunmuştu.

UEFA KARARI

Turan’ın bu isteği UEFA nezdinde olumlu bir yanıt bulmadı. Shakhtar Donetsk, UEFA Konferans Ligi’nin son 16 turunda Lech Poznan ile yapacağı maçın yerini resmen açıkladı. Buna göre, maç Polonya’da gerçekleştirilecek.

MAÇ TARİHLERİ

Shakhtar Donetsk, Lech Poznan ile oynayacağı ilk maçı 12 Mart Perşembe günü Polonya’da oynarken, rövanş karşılaşması 10 Mart Perşembe günü yine Polonya’da gerçekleştirilecek.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kızıldeniz Krizi Taşımacılık Maliyetlerini Artırıyor

Orta Doğu’daki gerilim, deniz taşımacılığı maliyetlerini yükseltti. Maersk’in CEO’su Clerc, bu artışın tedarik zinciri ve tüketicilere yansıyacağını belirtti.

Kocaeli’de Piknik Tüpü Gaz Sızıntısı Bebeğin Ölümüne Neden Oldu

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde piknik tüpünden sızan gaz nedeniyle bir bebek hayatını kaybetti. Olay, aileyi derin bir üzüntüye boğdu.

Hataylı TIR Şoförü Hüseyin Fırat’ın Acı Kaybı

İran'da İsrail füzesiyle yaralanan TIR şoförü Hüseyin Fırat, tedavi sürecinin ardından hayatını kaybetti. Fırat, 29 yaşındaydı.

Japonya Sosyal Medya Düzenlemelerine Katıldı

Instagram, Japonya'daki genç kullanıcılarının intihar, kendine zarar verme ve uyuşturucu aramalarını ailelerine bildireceğini açıkladı. 13-17 yaş arası çocukların güvenliğini hedefliyor.

Hürmüz Boğazı’nda Savaşın Etkileri Artarak Devam Ediyor

Hürmüz Boğazı'nda İran'ın mayın tehdidi altında, ABD Donanması bölgedeki coğrafi kısıtlamalar nedeniyle etkin hareket edemiyor. Bu durum, bölgedeki güvenlik endişelerini artırıyor.