ORMANLIK ALANDA YANGIN ÇIKTI, MÜDAHALE HIZLI OLDU
İzmir’in Urla ilçesine bağlı Yağcılar Mahallesi’nde ormanlık alanda meydana gelen yangın, saat 16.37 sıralarında başladı. Yangın durumu bildirilir bildirilmez, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri hızla harekete geçerek yangına 10 dakika içerisinde müdahale etti.
GENİŞ ÇAPLI MÜDAHALE BAŞLATILDI
Yangınla mücadele kapsamında, bölgeye 4 uçak, 8 helikopter, 30 arazöz, 6 su ikmal aracı, 4 dozer ve 5 yer ekibi görevlendirildi. Hızlı bir şekilde organize olan ekipler, yangının büyümeden kontrol altına alınması için yoğun çaba sarf ettiler.
EKİPLERİN KOORDİNASYONU BAŞARILIYDI
Yangın söndürme çalışmalarında ekipler arasındaki uyum ve koordinasyon dikkat çekiciydi. Ekipman ve personel yeterliliği, yangına etkili bir şekilde müdahale edilmesini sağladı. Ekiplerin kararlı ve hızlı hareket etmesi, yangının büyümeden kontrol altına alınmasını sağladı.