Vezirköprü’ye 650 Konut Projesi Müjdesi

Vezirköprü’de 650 KONUT YATIRIMI MÜJDESİ

Vezirköprü Belediye Başkanı Murat Gül, ilçeye 650 konut yapılacağı müjdesini verdi. Yapılan açıklamaya göre, nüfusu artış gösteren Vezirköprü, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile gerçekleştirilen işbirliği neticesinde yeni konut projeleri ile buluşuyor.

TOKİ Emlak Daire Başkanı Mehmet Akif Yakar’ın ziyareti sırasında konut projeleri ele alındı. Gül, “İki etap halinde ilçemize konut yatırımı kazandırdık. Birinci etapta 298 konut, 18 iş yeri ve 1 cami, ikinci etapta ise 352 konut inşa edilecek.” şeklinde bilgi verdi. Ayrıca, projenin detaylarına dair, “Daha önce çekilen kura ile belirlenen 200 sosyal konut, yeni başvurularla belirlenen 98 konut ve 18 iş yeri hak sahiplerine tahsis edilecek.” ifadelerini kullandı.

Gül, projenin ilçeye katkı sağlayacağını belirtirken, “Uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığımız bu önemli projenin toplamında 650 konut, 18 iş yeri ve 1 camiyi Vezirköprü’ye kazandırdık. İlçemize hayırlı olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

TFF 16. Haftada Derbi Hakemini Açıkladı

Süper Lig'in 16. haftasında görev alacak hakemler, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından duyuruldu. Açıklanan liste spor camiasında merakla bekleniyordu.

Okul Personelinin Müdürü Zehirleme Girişimi Açığa Çıktı

İstanbul Arnavutköy'de bir ilkokulda, temizlik çalışanı okul müdürünün yemeğine çamaşır suyu ekleyerek zehirlemeye teşebbüs etti. Müdür durumu polise bildirerek şikayetçi oldu.

Mplus Türkiye Z Kuşağıyla Geleceğin İş Gücünü Şekillendiriyor

Mplus Türkiye, müşteri deneyimini genç çalışanlarıyla şekillendiriyor. Z kuşağının ağırlıkta olduğu firma, Mplus Academy ile gençlerin gelişimlerine yönelik eğitimler sunuyor.

DP World Evyap Kaliteyi Artırmak İçin İnovasyon Yatırımları Yapıyor

DP World Evyap, 2025'te bir milyon TEU konteyner elleçleme hedefini geçerek Türkiye'nin lojistik alanında önemli bir dönüşüm gerçekleştirdi. Terminal, bölgesel ticareti canlandıracak teknolojik yatırımlar yapıyor.

Dzeko’nun Fiorentina Performansı Eleştiri Rüzgarlarını Artırıyor

Fenerbahçe'den ayrılıp Fiorentina'ya katılan Edin Dzeko, İtalya'daki performansı bekleneni veremedi. Ara transfer döneminde takımdan ayrılması gündemde.