Vural’ın basın toplantısında gergin anlar!

Vural, MHP İzmir milletvekili adaylarıyla Üçyol'daki Uğur Mumcu Parkı'nda basın toplantısı düzenledi.

Partisinin, milletin milli kimliğini, milli iradesini, egemenliğini, kültürünü korumaya; Türk milletinin birlik ve bütünlüğünü bozmak isteyenlere karşı milli devleti, üniter devleti, Cumhuriyeti savunmaya kararlı olduklarını belirten Vural, "Seçim beyannamemizin esası millettir, hedefi millettir" ifadesini kullandı.


Vural, seçim meydanlarında "paralel mitinglerin" düzenlendiğini, bir taraftan milletin birliğini ve bütünlüğünü temsil etmesi gereken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, diğer taraftan da AK Parti'nin, devletin tüm gücünü kullanarak millete karşı algı operasyonu düzenlediğini iddia ederek, "10 Ağustos'da Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, namusu ve şerefi üzerine yemin ettiği tarafsızlığını çiğnemek suretiyle bugün maalesef meydanlarda Cumhurbaşkanlığını bırakmıştır, iktidar partisinin borazanlığını yapıyor" diye konuştu.

HÜRRİYET

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Bolu’da Kontrolden Çıkan Otomobil Refüje Çarptı

Bolu'da bir otomobilin kontrolden çıkarak refüje çarpması sonucu meydana gelen kazada can kaybı olmadı, yalnızca maddi hasar oluştu.

14 Yaşındaki Kız Çocuğu Balkondan Düştü

Aksaray'da bir 14 yaşındaki kız, 3. kattaki balkondan düşerek 2. kattaki bir dairenin balkonuna çakıldı ve ağır yaralandı.

Keykubat Mahallesi’nde Trafik Kazası: 4 Yaralı

Kayseri'de iki aracın çarpışması sonucu biri kaldırıma savrulan otomobil, yaya 2 kişiye çarparak 4 yaralıya yol açtı.

Motosiklet Denetiminde 2 Milyon 288 Bin Lira Ceza

Manisa'da gerçekleştirilen motosiklet denetimlerinde 1.874 araç kontrol edilerek, 622 sürücüye toplamda 2.288.441 TL ceza kesildi; 37 araç trafikten men edildi.

Başakşehir İkitelli OSB’de Ayakkabı İmalathanesinde Yangın Kontrol Altına Alındı

Başakşehir'deki Aymakop Sanayi Sitesi'ndeki ayakkabı imalatında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına hızlı bir müdahaleyle söndürdü.