Walmart: 4 Bin 606 Mağaza Bayramda Kapalı

Şirket tarafından yapılan açıklamada, ABD genelinde 4.606 Walmart mağazasının her iki tatil gününde kapalı olacağı ifade edildi. Mağazaların, bayramların ertesi günü saat 06.00’da yeniden açılması hedefleniyor.

ÇALIŞANLARIN SEVDİKLERİ İLE VAKİT GEÇİRMESİ
Walmart yönetimi, alınan kararın çalışan memnuniyetini artırma amacını taşıdığını belirtti. Şirket sözcüsü, “Walmart ailesi olarak, çalışanlarımızın tatil dönemlerinde aileleri ve arkadaşlarıyla kaliteli zaman geçirmelerini istiyoruz” dedi.

DİĞER FİRMALAR DA AYNI KARARI ALDI
Şirket ayrıca tatil dönemi iade politikasında değişiklik yaptı. 1 Ekim – 31 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılan alışverişlerde ürün iade süresi, 31 Ocak 2026’ya kadar uzatıldı. Walmart’ın ardından diğer büyük perakende zincirleri de benzer kararlar aldı. Target, Kohl’s, Aldi, Lowe’s ve Home Depot, Şükran Günü ve Noel tarihlerinde mağazalarını kapatma kararı aldı. Ayrıca Macy’s ve JCPenney de Şükran Günü boyunca hizmet vermeyecek. Bu durum, ABD’de son dönemde giderek artan “tatil günlerinde çalışma yasağı” uygulamasının bir yansıması olarak değerlendiriliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.