KASTAMONU’DA DÜĞÜN RAHASTIZLIĞA NEDEN OLDU
Kastamonu’daki bir düğün, davetliler arasında rahatsızlık yaratmaya sebep oldu. İkram edilen yemek sonrası bazı misafirler, acil servisle hastaneye götürüldü. Tedavi altına alınan 91 kişi, çeşitli sağlık sorunları yaşadı. Davetlilerden Ufuk Türkmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Düğünde yemek ikram ettiler. Sonradan herkeste mide bulantısı, karın ağrısı ve ishal şikayetleri oldu. Ben aynı zamanda şikayetçi de oldum” dedi.
YALOVA’DAKİ DÜĞÜN DE SORUNA YOL AÇTI
Yalova’nın Çınarcık ilçesinde de benzer bir durum yaşandı. Sünnet düğününde sunulan tavuklu pilavı yedikten sonra yaklaşık 100 kişi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu. Teşvikiye beldesinde M.A.M. tarafından düzenlenen düğünde, tükettikleri yemek sonrası rahatsızlanan misafirler, Çınarcık Devlet Hastanesi ve Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti.
Düğün sahiplerinin öğle saatlerinde hazırladığı tavuklu pilav nedeniyle oluşan bu rahatsızlıklarla ilgili valilikten yapılan açıklamada, “Şu ana kadar gelenlerin hayati tehlikesi yoktur, mide bulantısı bulunmaktadır” ifadesine yer verildi. Çınarcık Devlet Hastanesi’nde 65 hastaya müdahale edildiği, kalanların ise Yalova Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği belirtildi. Çınarcık İlçe Jandarma Komutanlığı, konuyla ilgili tahkikatı sürdürüyor.
then "Add to Home Screen"