YANGIN OLDUĞUNUN BİLDİRİLMESİ
Yukarı Zaferiye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ndeki Keşan Subay Orduevi’ne ait yatakhanede, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Bina tahliye edilirken, ihbar yapılmasıyla birlikte olay yerine polis, itfaiye, TREDAŞ, GAZDAŞ ve sağlık ekipleri sevk edildi.
İTFAİYE MÜDAHALESİ VE SAĞLIK GÖREVLİLERİNİN YARDIMI
İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, dumandan etkilenen 16 asker, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne taşındı. Orduevinin yer aldığı caddenin bir kısmı, polis tarafından tedbir amaçlı olarak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
YANGININ SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR
Keşan Kaymakamı Aziz Mercan, yangının elektrik kontağından kaynaklandığına dair bulgular üzerinde durulduğunu belirterek, konunun araştırılması işlemlerinin devam ettiğini ifade etti. Mercan, “Yangın sonucu yoğun bir duman ortaya çıkıyor. 16 askerimiz dumandan etkileniyor.” açıklamasında bulundu.