ÇARPICI AÇIKLAMALAR
Yılmaz Erdoğan, senaryosunu kaleme aldığı ve “Azem” karakteriyle başrolünü üstlendiği “İnci Taneleri” ile ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı. İlk sezon boyunca birçok izleyicinin aklında kalan soruların kendisine ve oyunculara yöneltildiğini vurgulayan Erdoğan, oyuncuların sonunu bilerek oynamalarının performanslarını olumsuz etkilediğini belirtti. Yeni sezonla ilgili bazı ipuçları verirken, “Oyuncular da sıkıştıkları yerde soruyorlar, söylemiyorum.” şeklinde bir açıklama yaptı.
YENİ SEZONUN KONUSU
Eşinin ölümünün faili olarak hapse giren edebiyat öğretmeni Azem Yücedağ’ın yıllar sonra beraat etmesiyle gelişen olayları anlatan “İnci Taneleri”, 10 Ekim Perşembe akşamı Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. İlk sezonunda Dilber’in pavyon dansıyla fenomen haline gelen dizinin ikinci sezonu öncesinde Yılmaz Erdoğan, program detaylarını paylaştı.
MERAKLI İZLEYİCİLERDEN GELEN SORULAR
Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka ve Sera Kutlubey’in de yer aldığı dizinin yapımcısı BKM, Youtube kanalında izleyicilerden gelen soruları yanıtlayan Yılmaz Erdoğan, sezon arası boyunca meraklı izleyicilerin sorularıyla karşılaştığını aktardı. Dizide yaşanacak olayları kendi ekibinin bile bilmediğini ifade etti.
OYUNCULARIN PERFORMANSI
Bu konuda bir soruya yanıt veren Erdoğan, “Bütün yazı ben böyle geçirdim. Arkadaşlar da böyle geçirdiler.” diyerek, seyircilerinin bu durumdan haberdar olmasını istedi. Erdoğan, “Arkadaşlar da sizin kadar biliyor konuyu. Onlara sormayın, size yalan söylemiyorlar.” diyerek, insanların sonunu bilerek oynamalarının oyunlarını zedeleyeceğini düşündüğünü belirtti. Herkesin oyunculuğunu canlı tutması gerektiğine dikkat çeken Erdoğan, “Beni de sıkıştırmayın ama emin olun ki onlar da sıkıştıkları yerde bana soruyorlar, söylemiyorum.” dedi. İnci Taneleri, ikinci sezonuyla 10 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.