Yolcu otobüsü kaza yaptı: 13 ölü!

Ankara'dan Bursa'ya giden tur otobüsü Eskişehir-Bursa karayolunun 3. kilometresinde yol kenarında bulunan ağaçlara çarptı. Korkunç kazada 13 kişi hayatını kaybederken, 42 kişi de yaralandı.

06 FL 644 plakalı Kartallar Gezi firmasına ait tur otobüsü, Eskişehir-Bursa karayolunun 3. kilometresinde yol kenarındaki ağaçlara çarptı.

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, İl Emniyet Müdürü Engin Dinçkaza yerinde incelemede bulundu, yaralıları hastanede ziyaret etti.

BİR KİŞİ DE KAYIP İDDİASI

Öte yandan kazada bir kişinin de kayıp olduğu öne sürülürken, polis ekipleri incelemelerine devam ediyor.

HÜRRİYET

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Ahmet Davutoğlu, Adliyede İfade Veriyor

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla feshedilen Gelecek Partisi'nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu hakkında soruşturma başlattı. Davutoğlu, bugün saat 15.00'te Ankara Adliyesi'nde ifade veriyor.

Sırbistan’da Derbi Maçında Mladiç Anması Tepki Çekti

Sırbistan'da tribünler, savaş suçlusu olarak bilinen Ratko Mladiç'i andı. Bu olay, Kızılyıldız ve Partizan arasındaki derbi öncesinde gerçekleşti.

Pedro Sanchez, Kayseri’deki Lise’ye Teşekkür Mektubu Gönderdi

Kayseri'nin İncesu ilçesindeki bir lise, İspanya Başbakanı Pedro Sánchez'e dergi gönderdi. Bu jestin ardından, Sánchez'den okula imzasını taşıyan bir teşekkür mektubu geldi.

Kadın Kılığında 8 Yıl Sonra Yakalanan Firari Hükümlü

İstanbul'da hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Tuğrul Başar, 8 yıl süren aramanın ardından Kadıköy'de polis ekipleri tarafından yakalandı. Başar'ın, yakalanmamak için kadın kılığına girdiği ve kız kardeşinin kimliğini kullandığı belirlendi.

Tren Biletinde Bildirim Dönemi Başladı

TCDD Taşımacılık AŞ, dijital dönüşüm çalışmaları çerçevesinde yeni bir uygulama başlattı. Artık tren bileti bulamayan yolcular, yer açıldığında bildirim alacak.