Yusufeli’de Sağanak Fırtına Yaşandı

AFETİN ETKİLERİ GÜNLÜK YAŞAMI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Yusufeli ilçesinde aniden başlayan sağanak yağış ve fırtına, günlük yaşamı ciddi şekilde olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar nedeniyle birçok evin çatıları uçtu, iş yerlerindeki masa ve sandalyeler etrafa savruldu. Fırtınayı beklemeden yakalanan esnaf ve vatandaşlar, güvenli alanlara sığınarak korunmaya çalıştı.

ESNAF GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALIYOR

Esnaflar, devrilme riski taşıyan eşyaları güvenli alanlara taşımak için çaba gösterirken, bazı vatandaşlar da güvenli bir sığınak bulabilmek için koşuşturdu. Sıcak havanın ani değişimi, olağanüstü bir durum yaşanmasına neden oldu. Rüzgarın etkisiyle ortaya çıkan hasar, hem mahalle esnafını hem de günlük hayatı olumsuz etkileyen bir tablo oluşturdu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ukrayna Deniz Kuvvetleri’nden Türk Gemisine Saldırı İddiası

Ukrayna Deniz Kuvvetleri, Türkiye'ye ait "VIVA" isimli geminin Mısır'a doğru sefer yaparken Rusya'nın insansız hava aracı saldırısına uğradığını iddia etti.

TBMM Lokantasında Taciz İddiaları Soruşturması Genişliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde staj yapan bir lise öğrencisinin cinsel istismara uğramasıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 3'ü tutuklandı. Tutuklu sayısı 4'e çıktı.

Galatasaray Antalyaspor’a Karşı Yenilmezliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor ile yaptığı son 19 maçta 15 kez galip gelirken, 4 mücadelede ise berabere kaldı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Suriye’deki Terör Saldırısına Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de bir DEAŞ militanının Amerikan ve yerel birliklere düzenlediği terör eylemini sert bir dille lanetledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Entübe Edildi

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri tedavisi sırasında durumu kötüleşti. Şu an yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak tedavi ediliyor ve hayati tehlikesi sürüyor.