Erdoğan’ın programı paylaşıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1-7 Mayıs tarihlerinde haftalık programında yaptığı mitingler paylaşıldı.

“Erdoğan Dijital Medya” hesabından yapılan paylaşıma göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs Pazartesi günü Memur-Sen Genel Kurulunda konuştu, İstikbalin Yüzyılı Tanıtım Programı’na katıldı.

Erdoğan, 2 Mayıs Salı günü Antalya Mitingi’nde konuştu, Konya’da yapımı tamamlanan 74 eserin resmi açılışını yaptı.

3 Mayıs Çarşamba günü Rize Mitingi’nde konuşma yapan Erdoğan, Zigana Tüneli ile Trabzon’da yapımı tamamlanan 111 eserin toplu açılışını gerçekleştirdi.

Erdoğan, 4 Mayıs Perşembe günü Giresun, Ordu ve Samsun mitinglerini gerçekleştirirken, 5 Mayıs Cuma Van ve Erzurum Mitingi’nde konuştu, TV Net yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Mayıs Cumartesi günü Kayseri ve Mersin mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi, 7 Mayıs Pazar günü ise Büyük İstanbul Mitingi’ni gerçekleştirdi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Yükseköğretim Kurumları Sınavı Başvuruları Başlıyor

Yarın, Türkiye genelindeki milyonlarca adayın katılacağı Yükseköğretim Kurumları Sınavı için başvurular başlayacak, ÖSYM'nin çevrimiçi platformu ise süreçte büyük kolaylık sunacak.

Avustralya Polisi 27 Yaşındaki Zanlıdan 23 Bin Cinsel İçerik Ele Geçirdi

Avustralya'da 27 yaşındaki bir şahıs, bilgisayarında 23 bin çocuk istismarı görüntüsü bulunduktan sonra 596 suçlamayla yargı sürecine alındı. Mağdurların yaşları 7 ila 15 arasında.

Kentsel Dönüşümde Yönetmelik Değişiklikleri Yolda

Kentsel dönüşümdeki yeni düzenleme, riskli binaların tespiti ve yıkım süreçlerini etkileyerek hak sahiplerinin dikkatli olmasını gerektiriyor; aksi halde devlet baskın haklarına sahip olabilecek.

Romanya’da Futbol Krizi: Mircea Lucescu’nun Sağlık Sorunları

2026 Dünya Kupası Elemeleri play-off yarı finalinde A Milli Takım ile mücadele edecek Romanya'da, teknik direktör Mircea Lucescu'nun sağlık durumu endişe kaynağı oldu.

Asi Nehri 14,3 Milyar Liralık Yatırımla Güçlendi

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Asi Nehri için yapılan 14,3 milyar liralık yatırımlarla nehrin daha güvenli ve düzenli hale getirildiğini açıkladı.