Sağlık Bakanı’ndan grip aşısı açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında grip aşısına değindi.

Bakan Koca, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Grip Aşısı uygulaması başladı… Yılın bu dönemlerinde sık rastlanan grip salgınlarının etkilerini azaltmak, hastalığın hafif geçirilmesini sağlamak ve halk sağlığını korumak amacıyla 2023 yılı grip aşısı uygulamasını 15 Eylül itibarıyla başlattık. 65 yaş üzeri büyüklerle sağlık koşulları açısından risk grubuna girenler, kronik hastalığı olanlar grip aşılarını ücretsiz olabilir. Lütfen ihmal etmeyelim.”

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Tesla Robotaksi Programı Güvenlik Endişeleriyle Sarsıldı

Tesla'nın otonom sürüş sistemi, güvenlik sürücüsü bulunsa da kaza oranlarının insan sürücülerden daha fazla olduğunu gösterdi.

İstanbul’da Yaz Havası Etkisi Başlıyor

İstanbul'da kış mevsimi sona eriyor, uzmanlar bahar hazırlıklarının başladığını duyurdu. Şubat ayındaki soğuklar yerini güneşli günlere bırakacak. İstanbullular bu gelişmeyi heyecanla karşılıyor.

Fenerbahçe Youssef En-Nesyri ile Resmen Yollarını Ayırdı

Fenerbahçe, Youssef En Nesyri ile olan sözleşmesini feshettiğini duyurdu. Bu hamleyle birlikte Faslı futbolcunun kulüpteki dönemi sona erdi.

Trabzonspor’un Fatih Tekke’den Transfer Açıklaması

Trabzonspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, Fethiyespor maçından sonra yaptığı açıklamada tarihlerinin en yüksek bonservisini teklif ettiklerini ancak bu teklifin kabul edilmediğini belirtti.

İran ile Görüşmeler İçin Tarih Belirleniyor

Beyaz Saray Sözcüsü, Başkan Trump'ın diplomasiye önem verdiğini belirterek, Steve Witkoff'un bu hafta İranlı yetkililerle görüşeceğini açıkladı.