Apple iPhone 15 sevkiyatlarına yetişmekte zorlanıyor!

Apple’ın son lansmanında tanıttığı iPhone 15 serisi, teknoloji tutkunları arasında büyük bir ilgi uyandırdı. Özellikle iPhone 15 Pro ve Pro Max modelleri, titanyum kaplama, Eylem butonu ve güçlü A17 Pro işlemcisi gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Ancak, bu yüksek talep, şirketin ekran tedarikinde zorlanmasına neden oluyor.

Yeni iPhone modelleri, estetik açıdan çekici tasarımları ve gelişmiş özellikleriyle kullanıcıları cezbetmeyi başardı. Titanyum kaplama, dayanıklılığı artırırken şık bir görünüm sunarken, Eylem butonu da kullanıcılara yeni bir deneyim vadetmektedir. Ayrıca, güçlü A17 Pro işlemcisi sayesinde iPhone 15, performans konusunda önemli bir artış sağlamaktadır.

Ancak, bu başarıya rağmen, Apple’ın karşılaştığı ekran tedarik sorunları, sevkiyatların talebi karşılamakta yetersiz kalmasına neden oluyor. Ekim ayına kadar yetişmekte zorlanan sevkiyatlar, önceki modellere kıyasla yüzde 16 artan bir talebi gösteriyor.

Apple, tüketicilere yönelik bu artan talebi karşılamak ve ekran tedarik sorunlarıyla başa çıkmak adına üretim kapasitesini artırma ve tedarik zincirini güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, müşteri memnuniyetini koruma ve iPhone 15 serisinin başarısını devam ettirme konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor.

Bu gelişmeler, teknoloji dünyasında heyecan yaratan iPhone 15’in, tedarik sorunlarına rağmen büyük bir talep gördüğünü ve Apple’ın bu zorlukları aşmak adına çözüm odaklı yaklaşımını sürdürdüğünü gösteriyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Muğla’da Yasa Dışı Göçmen Operasyonu: 82 Yakalandı

Muğla'da yapılan bir operasyonla, bir evde 82 kaçak göçmen tespit edilerek yakalandı.

Hatay’da Tırın Tabanında 220 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Hatay'da polis, durdurduğu bir tırın dorse kısmında gizlenmiş 220 bin captagon hap buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fatih’te Cami Girişinde Yangın Paniği Yaşandı

Fatih'teki Sümbül Efendi Camii'nin girişindeki güvenlik kulübesinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangının nedeni araştırılıyor.

Edirne’de Motosiklet Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

Edirne'de bir otomobilin çarptığı motosiklet, takla atarak kaza yaptı. Motosiklet sürücüsü yaşamını yitirirken, bir kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Eğitim-Camiasında Öğretmene Şiddet Tepkisi Büyüyor

Canik'te düzenlenen okul sporları etkinliğinde, öğrencilere yönelik öğretmene şiddet olayı yaşandı. Bu duruma sendikalar sert tepki gösterdi.