FİBA FAKTORİNG, HALKA ARZ İÇİN BAŞVURUDA BULUNDU
Fiba Faktoring, halka arz olmak amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu’na başvuruda bulundu. Şirket payları için Garanti Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. liderliğindeki halka arz izahname için SPK’ya başvuruda bulunurken, yatırımcılar detayları sorgulamaya başladı.
HALKA ARZ SÜRECİ HENÜZ TAMAMLANMADI
Fiba Faktoring, halka arz sürecini hızlandırmak için adımlar atmaya başladı. Şirket, halka arz kapsamında izahname onayı almak için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuruda bulundu. Genel Müdür Özge Yılmaz, başvurunun şu anda SPK tarafından değerlendirildiğini ve izahnamenin onaylanma sürecinin halen devam ettiğini belirtti.
YATIRIMCILARIN MERAKLA BEKLEDİĞİ DETAYLAR
Halka arzın detayları ve sürecin ilerleyişi, yatırımcılar tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Şirketin halka arz olma süreci, piyasalarda ve yatırımcılar arasında önemli bir konu olarak öne çıkıyor.
then "Add to Home Screen"