Otomobil Sondaja Çarptı, İki Ölü

TRAJEDİK KAZA ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİ

Bugün saat 16.00 civarında Ankara’nın Etimesgut ilçesinde meydana gelen bir trafik kazası, herkesi derinden üzüntüye boğdu. Yılmaz Büyükerşen Bulvarı üzerinde ilerleyen 06 GA 8590 plakalı otomobil, sürücüsü Merve Ü.’nün kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan bir sondaj makinesine çarptı.

KAYIPLAR YAŞANDI

Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar hemen yardım çağrısında bulundu. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde, sürücü Merve Ü. ve araçta bulunan 9 yaşındaki oğlunun yaşamını yitirdiği belirlendi. Anne ve oğulun cenazeleri, olay sonrası gerçekleştirilen incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Kazanın ardından başlatılan soruşturma devam ederken, olay çevrede büyük bir üzüntüye neden oldu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Selçuklu Mahallesi’nde Mutfaktaki Yangın Korkuttu

Kayseri'nin Melikgazi ilçesindeki iki katlı bir evin mutfak bölümünde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Şırnak’ta Freni Boşalan Vinç 6 Araca Çarptı

Cizre'de freni boşalan bir vinç, hareket halindeki 6 araca çarparak 7 kişinin yaralanmasına neden oldu.

D-650 Karayolunda Trafik Kazası: Otomobil Tarlaya Devrildi

Adapazarı'nda bir hafif ticari araçla çarpışan otomobil, devrildi. Kazada 5 kişi yaralandı.

Kırıkkale’de Otomobil ile Minibüs Kafa Kafaya Çarpıştı

Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ve minibüs çarpıştı. Olayda iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Beykoz’da Dron Destekli Trafik Denetimi Uygulandı

Beykoz'da drone ile yapılan trafik denetiminde, kurallara uymayan 43 araç için toplamda 93 bin 183 lira ceza kesildi.