Fenerbahçe, Neymar’ı transfer etmek istiyor

SÜPER LİG DEVRİ FENERBAHÇE’NİN TRANSFER HAMLESİ

Süper Lig’in önde gelen takımlarından Fenerbahçe, transfer döneminde beklenmedik bir adım atmış durumda. Kulüp, Santos takımında oynayan ünlü futbolcu Neymar’a teklif yapma kararı aldı. Neymar, halihazırda Santos formasıyla mücadele ediyor ve 2025 yılına kadar geçerli bir sözleşmesi bulunuyor.

NEYMAR’IN SÖZLEŞMESİNDEKİ MADDELER

Fakat bu sözleşmede önemli bir detay var; Neymar, yaz döneminde kendi isteğiyle Avrupa’dan bir kulübe bedelsiz olarak transfer olabilme hakkına sahip. Son yıllardaki sakatlıkları nedeniyle Neymar’ın performansında düşüş yaşandığı gözlemlense de, bu transfer Fenerbahçe açısından risk oluşturuyor. Yine de Neymar’ın yeni sezonda sahip olduğu büyük bir hedef var: 2026 Dünya Kupası’nda Brezilya milli takımında yer alabilmek.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe’den İki Futbolcu Afrika Uluslar Kupası İçin Ayrıldı

Fenerbahçe, Süper Lig'de Konyaspor ile oynayacağı maç için hazırlıklara başladı. Youssef En-Nesyri ve Dorgeles Nene, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle İstanbul'dan ayrıldı.

Özgür Özel Açıkladı: Asgari Ücret 39 Bin TL Olmalı

CHP Lideri Özgür Özel, Kayseri'deki mitingde asgari ücretin 39 bin lira olması gerektiğini, işverenin yükünün prim desteğiyle 29 bin liraya indirilebileceğini açıkladı.

Sentinel Uyduları İle Konya ve Bursa’da Deformasyon Keşfi

Yapılan uydu incelemeleri, Konya ve Bursa ovalarında yıllık 5–10 santimetre arasında yer altı çöküntüleri tespit etti. Uzmanlar, yer altı suyu kullanımı ve fay hareketlerinin risk taşıdığına dikkat çekti.

İBB Meclisinden İSPARK Otopark Ücretlerine Zam Kararı

İBB Meclisi, İSPARK'taki otopark ücretlerini bölgelere göre artırarak 12 saatlik ücretin 550 liraya kadar yükselmesini onayladı.

Güllü Olayında Üçüncü Kişi İddiası Gündemde

Yalova'da ünlü şarkıcı Gül Tut, namıdiğer Güllü'nün ölümü üzerine kızı Tuğyan Ülkem Gülter "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandı. Oğulları Tuğberk hakkında da yeni iddialar ortaya atıldı.