Neden Beşiktaş’ı tercih ettiğini böyle açıkladı

Trabzonspor'un daha fazla para vermesine rağmen tercihini Kartal'dan yana kullanan Tolgay Arslan'ın yakın çevresine, “Benim için Türkiye'deki en doğru kulüp Beşiktaş. Gurbetçi gençlere inanan ve şans veren bir kulüp” dediği öğrenildi.

Devre arasında sadece sağ bek ve stoper bölgesine takviye yapmayı planlayan fakat bir an gündemine Hamburg’da oynayan Tolgay Arslan’ı da alan Beşiktaş Yönetimi, bu transferde de maddi ve manevi başarılara imza attı.

Trabzonspor’un 1 milyon 700 bin Euro vermesine rağmen 1 milyon 250 bin Euro’dan yukarı çıkmayan Beşiktaş’ı tercih eden Tolgay’ın, yakın çevresine “Benim için Türkiye’deki en doğru kulüp Beşiktaş. Gurbetçi gençlere inanan ve şans veren bir kulüp. Olcay, Cenk Tosun, Gökhan, Oğuzhan, Kerim ve Veli gibi isimler var orada. Hiçbir uyum sorunu yaşamam. Üstelik çok iyi arkadaşlık ortamı varmış. Trabzonspor beni çok istiyor ama Beşiktaş’ta çok mutlu olacağımı hissettim ve tercihimi bu yönde kullandım” diye konuştuğu öğrenildi.

Pazartesi günü İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçecek olan Tolgay Arslan’ı son anda kadrosuna katan Beşiktaş Yönetimi’ni, Teknik Direktör Slaven Bilic de kutladı. Tolgay’ın gelişiyle takım içerisindeki dengelerin daha da değişeceğini dile getiren Hırvat hocanın, böylece Atiba’yı istediği yerde oynatabileceğini de sözlerine eklediği öğrenildi.7

MİLLİYET

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe’den İki Futbolcu Afrika Uluslar Kupası İçin Ayrıldı

Fenerbahçe, Süper Lig'de Konyaspor ile oynayacağı maç için hazırlıklara başladı. Youssef En-Nesyri ve Dorgeles Nene, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle İstanbul'dan ayrıldı.

Özgür Özel Açıkladı: Asgari Ücret 39 Bin TL Olmalı

CHP Lideri Özgür Özel, Kayseri'deki mitingde asgari ücretin 39 bin lira olması gerektiğini, işverenin yükünün prim desteğiyle 29 bin liraya indirilebileceğini açıkladı.

Sentinel Uyduları İle Konya ve Bursa’da Deformasyon Keşfi

Yapılan uydu incelemeleri, Konya ve Bursa ovalarında yıllık 5–10 santimetre arasında yer altı çöküntüleri tespit etti. Uzmanlar, yer altı suyu kullanımı ve fay hareketlerinin risk taşıdığına dikkat çekti.

İBB Meclisinden İSPARK Otopark Ücretlerine Zam Kararı

İBB Meclisi, İSPARK'taki otopark ücretlerini bölgelere göre artırarak 12 saatlik ücretin 550 liraya kadar yükselmesini onayladı.

Güllü Olayında Üçüncü Kişi İddiası Gündemde

Yalova'da ünlü şarkıcı Gül Tut, namıdiğer Güllü'nün ölümü üzerine kızı Tuğyan Ülkem Gülter "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklandı. Oğulları Tuğberk hakkında da yeni iddialar ortaya atıldı.