Bakan Şimşek’ten mükelleflere müjde!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in talimatıyla, 23 Eylül'e kadar verilmesi gereken Muhtasar Beyannameler ile Damga Vergisi Beyannamelerinin süreleri 28 Eylül Pazartesi günü sonuna kadar uzatıldı.

Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, Bakan Şimşek'in talimatı ile 23 Eylül günü sonuna kadar verilmesi gereken Muhtasar Beyannameler ile Damga Vergisi Beyannamelerinin teslim edilme süreleri 28 Eylül sonuna kadar uzatılmış oldu.

Söz konusu karar, ödeme süresini etkilemeyeceğinden, mükelleflerin beyan ettikleri vergileri kanuni süresi olan 28 Eylül günü sonuna kadar ödemeleri gerekiyor.

Ayrıca, 30 Eylül tarihine kadar verilmesi gereken "Form Ba" ve "Form Bs" bildirimlerinin süresi de 5 Ekim saat 23.59 olarak belirlendi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ukrayna, Akdeniz’de Rus Petrol Tankerini Vurdu

Ukrayna, Akdeniz'de Rusya'ya ait bir petrol tankerine düzenlediği saldırıyı "özgün bir operasyon" olarak duyurdu ve geminin ciddi şekilde zarar gördüğünü bildirdi.

İzmit’te İHA Düşüşü Üzerine İnceleme Başlatıldı

İzmit kırsalında düşen insansız hava aracı, olay yerinde ekiplere müdahale ettirdi.

Zuhal Böcek Ve Diğerleri Tahliye Oldu

Antalya'daki yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek'in yanı sıra H.T.A. ve S.E. serbest bırakıldı.

Uyuşturucu Davasında ICRYPEX Başkanı İçer’e Müebbet İstendi

ICRYPEX Başkanı Gökalp İçer'e, uyuşturucu ticareti ve kadına karşı olası kasten öldürme suçlarından müebbet hapis cezası talebiyle iddianame hazırlandı.

Beşiktaş’ta Kaleci Günok Ayrılmak İstiyor İddiası

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın eldivenleri Ersin Destanoğlu'na vermesiyle Mert Günok'un takımdan ayrılması gündeme geldi. Deneyimli kaleci, düzenli oynayabileceği bir takım arayışında.