3 kişilik bir ailenin tamamı öldü!

Esenyurt'ta bir gümrük memuru, eşi ve bebeği evlerinde silahla öldürülmüş olarak bulundu.

Polis, gümrük memuru babanın cinnet getirip tabancayla eşi ile oğlunu öldürdüğü, ardından da aynı silahla intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor.

Babanın silahının cesedinin yanıbaşında bulunması polise olayın bu şekilde cereyan ettiği düşündürüyor. Kesin sonuc balistik ve adli tıp kurumunun incelemesinden sonra anlaşılacak.

İŞE GELMEYİNCE..

Olay, Esenyurt Orhangazi Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İstanbul Gümrük ve Muhafaza Müdürlüğü'nde memur olarak çalışan Nejdet Arıkan'dan 2 gündür haber alamayan iş arkadaşları dün öğle saatlerinde Arıkan'ın evine gitti.

Arıkan'ın arkadaşları defalarca evin ziline bastı; fakat kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine Arıkan'ın meslektaşları ve komşuları durumu polise bildirdi. Polis çilingir yardımıyla kapı açtı.

3 KİŞİLİK AİLENİN CESETLERİYLE KARŞILAŞTILAR

İçeri giren ekipler evde Nejdet Arıkan, öğretmen eşi Figen Arıkan ile 3 yaşındaki oğlu Efe Arıkan'ı tabancayla öldürülmüş halde buldu.

Olay yerindeki incelemelerin ardından cenazeler otopsi yapılmak üzere Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından da Arıkan ailesinin cenazeleri bugün öğle saatlerinde yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak memleketleri Antalya'ya götürüldü. Polis, baba Arıkan'ın cinnet geçirip tabancayla eşi ve oğlunu öldürdüğü, ardından da aynı silahla intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Erzurum’da Feci Kaza: 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Erzurum'da gerçekleşen feci trafik kazasında, ilk bilgilerin doğrultusunda 4 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Epstein’in Putin ile Görüşme Çabaları Belgelerde Ortaya Çıktı

Pedofili suçlamalarıyla tanınan milyarder Jeffrey Epstein'in, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile iletişim kurma girişiminde bulunduğu belirlendi.

İstanbul’da Banka Soygunu Gerçekleşti

İstanbul Eminönü'ndeki bir bankada gerçekleşen soygun sonrası, soyguncu 32 bin lira ile kaçtı. Polis, faile ulaşmak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Galatasaray Can Armando Güner’i Transfer Etti

Galatasaray, Gladbach'tan Türk asıllı Arjantinli oyuncu Can Armando Güner'i transfer ettiğini duyurdu. Sosyal medya üzerinden "Hoş geldin Can Armando Güner" paylaşımında bulundu.

İstanbul’daki Uyuşturucu Operasyonunda 13 Kişi Tutuklandı

İstanbul'da gerçekleştirilen uyuşturucu soruşturması sonucu, Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya'nın da bulunduğu 13 kişi tutuklandı.