Sneijder’den Jose Mourinho’ya destek!

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, İtalya'da Inter formasını giydiği dönem teknik direktörlüğünü yapan Jose Mourinho'ya destek verdi.

Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan Benfica-Galatasaray maçı sonrası Portekizli gazetecilere konuşan Sneijder, "Chelsea, Mourinho'yu gönderirse büyük hata yapar" dedi. Sneijder, "Mourinho sadece iyi bir teknik adam değil, ayrıca çok iyi bir insan. Şu an herkes ona saldırıyor ve bu hiç adil değil. O sadece saygıyı hak ediyor" şeklinde konuştu.

Açıklamalarının devamında Portekizli teknik adamın Chelsea'den gönderilmesi durumunda İngiliz ekibinin büyük bir hata yapacağını belirten Hollandalı yıldız, "Chelsea, Mourinho'ya elveda derse büyük hata yapar. Çünkü ondan daha iyisini bulamazlar. Benim, Mourinho'ya inancım tam. Bence çok daha iyi bir geri dönüş yapacak ve Chlesea ile birçok kupa ve şampiyonluk daha kazanacak" ifadesini kullandı.

"NİYE KAZANAMIYORUZ, BUNU BEN DE ANLAMIYORUM"

Premier Lig'de Chelsea ile zor günler geçiren ve son maçta da evinde Liverpool'a 3-1 mağlup olan Mourinho'nun menajerliğini yaptığı Chlesea, Premier Lig'de toplamda 6 mağlubiyetle ligde 15. sıraya geriledi. Portekizli teknik adam da bu durumdan hiç memnun olmadığını belirtti. Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam kendi sahasında Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Chelsea'de, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında teknik direktör Jose Mourinho, "Niye kazanamıyoruz, bunu ben de anlamıyorum. Analizler yapıyorum, bunu araştırıyorum. Kesinlikle memnun değilim. Benim kaybetmeye tahammülüm yok" açıklamasını yaptı.

ŞAMPİY10

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Erzurum’da Feci Kaza: 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Erzurum'da gerçekleşen feci trafik kazasında, ilk bilgilerin doğrultusunda 4 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Epstein’in Putin ile Görüşme Çabaları Belgelerde Ortaya Çıktı

Pedofili suçlamalarıyla tanınan milyarder Jeffrey Epstein'in, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile iletişim kurma girişiminde bulunduğu belirlendi.

İstanbul’da Banka Soygunu Gerçekleşti

İstanbul Eminönü'ndeki bir bankada gerçekleşen soygun sonrası, soyguncu 32 bin lira ile kaçtı. Polis, faile ulaşmak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Galatasaray Can Armando Güner’i Transfer Etti

Galatasaray, Gladbach'tan Türk asıllı Arjantinli oyuncu Can Armando Güner'i transfer ettiğini duyurdu. Sosyal medya üzerinden "Hoş geldin Can Armando Güner" paylaşımında bulundu.

İstanbul’daki Uyuşturucu Operasyonunda 13 Kişi Tutuklandı

İstanbul'da gerçekleştirilen uyuşturucu soruşturması sonucu, Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya'nın da bulunduğu 13 kişi tutuklandı.