Şenol Güneş Gökhan Töre’yi oyuna almadı

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Osmanlıspor’a konuk olan Beşiktaş’te Şenol Güneş ilginç bir karar aldı. Sakatlıktan döndüğü için Galatasaray maçında Gökhan Töre’yi oyuna sonradan alan Güneş, kupadaki Karabükspor maçında da ilk 11’de sahaya sürdüğü futbolcusuna Osmanlıspor maçında görev vermedi.

İlk 11’de yer almayan Gökhan Töre, 2-2 giden mücadelede oyuna giremedi! Frei, Necip ve Cenk’i oyuna alan Şenol Güneş, milli futbolcuyu değerlendirmedi.

AMK

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

AK Parti’nin Terörsüz Türkiye Raporu Meclis’e Sunuldu

AK Parti, terörsüz Türkiye sürecine dair 60 sayfalık bir rapor hazırladı. Rapor, 15 başlık içeriyor ve kendini fesheden terör örgütlerine yönelik yasal düzenlemeler öneriyor.

Şam-SDG-ABD Anlaşmasında Görüşmeler Hız Kazandı

Şam yönetimi ile SDG güçleri arasındaki entegrasyon mutabakatı için görüşmelerin hızlandığı bildirildi. Mart ayında başlayan bu süreçte ilerleme kaydedildiği ifade ediliyor.

Ezgi Eyüboğlu Ve Diğer 7 Kişi Gözaltında

İstanbul'da yapılan uyuşturucu operasyonunda oyuncu Ezgi Eyüboğlu'nun da yer aldığı toplam 8 kişi gözaltına alındı.

Fenerbahçe’de Youssef En-Nesyri Transfer Süreci Başladı

Fenerbahçe, ara transfer döneminde yabancı kontenjanını açmak için Szymanski, En-Nesyri ve Becao ile yollarını ayırmayı planlıyor. En-Nesyri'ye Körfez'den teklifler olduğu belirtiliyor.

FETÖ Elebaşının Yeğeni Yasir Gülen Yakalandı

İstanbul'da gerçekleştirilen bir operasyonda, silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan Fetullah Gülen'in yeğeni Yasir Gülen gözaltına alındı.