DÜĞÜN TÖRENİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İş adamı Ahmet Ahlatcı’nın oğlu Ahmet Emin Ahlatcı ile Sinan Engin’in kızı Elif Engin’in düğün merasimi, Çorum’da iş, sanat ve spor dünyasının önde gelen isimlerini buluşturdu. 21 Haziran Cumartesi günü Ahlatcı Metal Rafineri’nin bahçesinde düzenlenen etkinlik, katılımcılar için unutulmaz anlar yaşattı.
Düğünde, Aziz Yıldırım, Dursun Özbek, Acun Ilıcalı ve Fatih Terim gibi ünlü isimler nikah şahitliği yaptı. Etkileyici bir atmosferde gerçekleştirilen düğün, geniş katılımla gerçekleşti ve konukların katılımı oldukça dikkat çekti.
Davetlilerin Amasya Merzifon Havalimanı’na inişi ise gözleri üzerine çekti. 20’den fazla özel jetin havalimanına inmesiyle apronlarda yoğunluk oluştu. Havalimanında karşılanan katılımcılar, kara yoluyla Çorum’a yönelerek görkemli düğün merasimine katıldı.