AK Parti’nin ilk mitingi Erzurum’da yapılacak

Alınan bilgiye göre, Ak Parti'nin 7 Haziran milletvekili seçimlerine  hazırlık kapsamında seçim kampanyası, milletvekili aday listesinin Resmi  gazete'de yayımlanmasının ardından başlayacak.

Genel Başkan ve Başbakan Davutoğlu, seçim kampanyası kapsamında ilk  mitingi, 25 Nisan'da Erzurum'da yapacak. AK Parti'nin ikinci mitingi, aynı gün  Sivas'ta düzenlenecek.

Yetkililer, daha önce ilk mitingin Hakkari'de yapılacağının  duyurulduğunu ancak bu ilde gerçekleştirilecek mitingin, Hakkari'de yapımı devam  eden havalimanının açılış gününe denk getirilmesinin kararlaştırıldığını  bildirdi.

Öte yandan, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı, 15  Nisan'da Ankara Arena'da yapılacak. Davutoğlu, 16 Nisan'da da bakanlar ve AK  Parti MYK üyelerinin katılımıyla, AK Parti Seçim Stratejisi toplantısı düzenleyecek. Davutoğlu, 17 Nisan'da ise AK Parti 24. Dönem Milletvekilleri ve  eşlerine akşam yemeği verecek.

Davutoğlu'nun ayrıca haftalık taslak programı kapsamında 17 Nisan'da  "Yeni Yargı Reformu Stratejisi Tanıtım Toplantısı"na katılması planlanıyor.

MİLLİYET

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Chelsea İçin Osimhen Transferi Değerlendirildi

Eski futbolcu Emmanuel Petit, Osimhen'in Premier Lig'de başarılı olabileceğini vurgulayarak Chelsea'ye transfer önerisinde bulundu. Onun kariyerinin daha birçok yılını en üst düzeyde geçirebileceğini belirtti.

Sergio Ramos Sevilla’nın Sahibi Olmaya Hazırlanıyor

Sergio Ramos'un Sevilla kulübünü satın aldığı öne sürüldü. İşlemin noter onayının ardından resmi olarak tamamlanacağı bildirildi.

Fast And Furious Serisi Yeni Diziyle Dönüş Yapıyor

Hızlı ve Öfkeli serisi, 25 yıllık geçmişinin ardından dijital platformlara geçiş yapıyor. Vin Diesel, hem yıldız hem de yapımcı olarak bu önemli gelişmeyi duyurdu.

Real Madrid Arda Güler’i Satmama Kararı Aldı

Real Madrid, kulüp içi sorunlarla mücadele ederken Arda Güler’e talip olan Arsenal’e net bir mesaj gönderdi ve transfer konusundaki tutumunu açıkça iletti.

Jan Vesely Sezon Sonunda Basketbolu Bırakacağını Açıkladı

Eski Fenerbahçe oyuncusu Jan Vesely, 36 yaşında sporu bırakma kararı aldığını duyurdu.