Erdoğan, NATO Zirvesi’nde Boy Gösterdi

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, WASHINGTON’DA NATO ZİRVESİNDE

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da gerçekleşen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’nde yer aldı. Zirve, Avrupa ve Kuzey Amerika ülkelerinden oluşan Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü’nün kuruluşunun 75. yılını kutlamak amacıyla düzenlendi. Erdoğan, zirve kapsamında aile fotoğrafı çektirdi.

<75. YIL KUTLAMALARI BAŞLADI>

NATO’nun 75. yıl kutlamaları çerçevesinde Washington’da gerçekleştirilen zirvenin ilk toplantısı, NATO’nun kuruluşunu belgeleyen Kuzey Atlantik Anlaşması’nın imzalandığı tarihi Mellon Oditoryumu’nda gerçekleşti. Zirvenin üç gün süreceği ve önemli konuların ele alınacağı belirtiliyor.

Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi’nde aile fotoğrafı çekimine katıldı. Fotoğraf çekiminin ardından Türkiye Cumhurbaşkanı, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve ABD Başkanı Joe Biden ile bir araya gelerek zirve kapsamında gerçekleşen NATO Atlantik Konseyi Devlet/Hükümet Başkanları 1. Oturumu’na katıldı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Şebnem Ferah 6 Yıl Sonra Sahnede

Türk rock müziğinin güçlü sesi Şebnem Ferah, 6 yıl aradan sonra sahnelere döndü. Hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği ünlü şarkıcı, seneler sonra ilk konserini İstanbul'da verdi.

Kızının Gözü Önünde Öldürülen Kadın Davası

Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü'nde görevli yüksek mühendis Başak Gürkan Arslan, geçen yıl 9 Eylül'de kayınpederi ve eşi tarafından 5 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından gözaltına alınan sanıklar tutuklandı.

Hakan Safi’den Suarez ve Stad Vaadi

Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, 6-7 Haziran'da gerçekleşecek olağanüstü seçim öncesi Ankara'da düzenlenen bir akşam yemeğinde kongre üyelerine hitap etti. Safi, taraftarları sandığa davet ederek Fenerbahçe'nin geleceğini belirlemelerini istedi.

Okul Saldırıları Komisyonunda Siber Zorbalık Uyarısı

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki okul olayları ve çocukların dijital risklerini araştırmak için kurulan komisyon, Yusuf Beyazıt başkanlığında toplandı. Toplantıda konuşan Prof. Dr. Emel Şerife Baştürk önemli veriler paylaştı.

Emekli Polis, Oğlunu Öldürüp Polisi Aradı

Adana'nın Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi Elif Su Uludağ Caddesi'nde emekli polis memuru F. Kayhan (52) ile oğlu Ahmet Kaan Kayhan (23) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ahmet Kaan Kayhan babasına bıçak ve sopayla saldırmaya çalıştı.