Fenerbahçe Spor Kulübü Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılıyor. Toplantıda Fenerbahçe Kulübü Denetim Kurulu Başkanı Mehmet Vodina, 1 Mart 2026 – 31 Mart 2026 tarihleri arasındaki mali tabloyu paylaştı. Kulübün toplam varlıklarının 26 milyar 422 milyon lira olduğunu bildirdi.
TOTAL VARLIKLAR VE BORÇ DURUMU
Vodina, kulübün dönen varlıklarının 6 milyar 110 milyon lira, duran varlıklarının ise 20 milyar 312 milyon lira olduğunu belirtti. Toplam borcun 27 milyar 821 milyon lira olduğunu ifade etti. Kısa vadeli yükümlülüklerin 17 milyar 265 milyon lira, uzun vadeli yükümlülüklerin ise 10 milyar 556 milyon lira seviyesinde olduğunu açıkladı.
KREDİ FIRSATLARI
Toplantıda, 250.000 TL’ye kadar kredi fırsatları sunulduğu da belirtildi. Kulüp yönetimi, bu fırsatların üyeler için cazip olduğunu vurguladı. Dursun Özbek’in başkanlık için talip olması da dikkat çekti.